Denise Ferron

Mijn naam is Denise Ferron. Toen ik voor het eerst een Shiatsubehandeling kreeg was ik direct onder de indruk van het resultaat. De Shiatsubehandeling die ik onderging zorgden voor ontspanning, rust  en balans tussen lichaam en geest. Daar wilde ik meer van weten.

Denise Ferron

Ervaring delen

Nadat ik de opleiding tot Shiatsu therapeut heb gevolgd wilde ik mijn ervaringen gaan delen! In 2011 startte ik met mijn praktijk ShiatsuTera . Na een tijdje ruilde ik ook mijn baan als salarisadministrateur in omdat ik mij volledig wilde focussen op de praktijk. Ik vind het elke keer weer mooi als ik het effect van Shiatsu zie bij de mensen die ik mag behandelen.


“ Denise is een zeer integer persoon. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en haar rust daalt op je neer. Ze luistert naar wat je zegt en anticipeert hier meteen op. Ze heeft een echt luisterend oor. Daarnaast zoekt ze persoonlijke oplossingen voor je problemen. Ik kan Denise ten zeerste aanbevelen.”
-Carol-

Lees meer referenties

Erkend

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) en de koepel organisatie RBCZ.

Ervaren

Je zult het vast herkennen, je hebt iets meegemaakt waar je heel van blij van werd of verwonderd door bent geraakt. Dat was mijn eerste ervaring met Shiatsu. En dat ervaar ik nu bij iedere Shiatsubehandeling die ik geef. Die ervaring wil ik graag met je delen.

“ Door energie vrij te laten bewegen op weg naar balans”

ShiatsuTera_Website_Buttons_160124-01