Hooikoorts

Hooikoorts

Als je last hebt van hooikoorts dan is het voorjaar geen pretje. Je zoekt alle mogelijke oplossingen om je hooikoortsklachten te verlichten. Misschien heb je alle mogelijke middelen al geprobeerd en moet je door je hooikoorts jaarlijks naar de huisarts om een recept te krijgen tegen je hooikoortsklachten. Je houdt niet zo van dagelijks gebruik van medicatie, maar wat moet je anders?

Oplossing
Shiatsu biedt een oplossing als je last hebt van hooikoorts. De behandelaar brengt je terug in balans waardoor je klachten echt verminderen.

Lente
Zeker dit jaar kijken we halsreikend uit naar de lente. De lente is al begonnen maar de weersomstandigheden lijken daar nog niet op. Als je last hebt van hooikoorts betekent dit uitstel van je klachten. Waterogen en een lopende neus maken je vermoeid en futloos. Het beperkt je in je mogelijkheden.

Voor het hooikoortsseizoen
Nu is de tijd om daar wat aan te doen! De beste resultaten met Shiatsu krijg je door met de behandeling te starten vóór het hooikoortsseizoen begint.

Wat te doen tegen hooikoorts
Een Shiatsubehandeling bij hooikoorts is gericht op het versterken van het immuunsysteem. Door speciale punten op het lichaam met zorg en aandacht te behandelen versterk je het immuunsysteem.

Uit balans
Je lichaam is uit balans en verzwakt je afweer daardoor ben je vatbaar voor bepaalde stoffen die je slijmvliezen irriteren. Ook als je een erfelijke aanleg heb voor allergieën kan Shiatsu je helpen. De Shiatsubehandeling is erop gericht je immuunsysteem te versterken. Het immuunsysteem ruimt stoffen op die niet in het lichaam horen.

Genieten van de lente
Breng je lichaam weer terug in balans en maak een afspraak om je hooikoorts aan te pakken. Als de lente zich eindelijk laat zien, kan jij er in ieder geval van genieten.

Behandeling tegen Hooikoorts, juist nu!
De beste tijd om te behandelen met Shiatsu bij hooikoorts is nu. Nu de pollen nog niet volop in de lucht zweven en voordat je hooikoortsperiode begint. Er zijn verschillende perioden met verschillende pollen waarbij hooikoorts kan optreden. Uit ervaring weet jij welke periode voor jou vervelend is. Blijf dit voor en maak vandaag nog een afspraak.

De klachten kunnen eerst erger worden
Wanneer we starten met de shiatsubehandeling kan het gebeuren dat de klachten eerst worden versterkt. Dat is niet erg, dat is juist goed. Daarmee zien we dat je lichaam direct reageert op de behandeling. Afhankelijk van de ernst van je klachten en het moment van je eerste afspraak ben je met 4 tot 10 behandelingen van je hooikoorts af. Of in ieder geval zijn je klachten dan enorm afgenomen.

ShiatsuTera_Website_Buttons_160124-01