Shiatsubehandeling

Een Shiatsubehandeling wordt gegeven op een futon (Japanse matras) op de grond. Daardoor kunnen alle delen van het lichaam gemakkelijk behandeld worden.

 

“ De Shiatsutherapie is voor mij, naast heerlijk ontspannend, ook een mooie aanvulling om bewuster je eigen lichaam te ervaren. Denise is daarin een waardevolle gids en medereiziger! Ik ga in ieder geval elke keer weer met een beetje meer gevoel van rust en mijn eigen IK naar huis.”

-Remco-
Lees meer referenties

 

Gemakkelijk kleding

Het gehele lichaam wordt behandeld door de kleding heen. Het is fijn om comfortabel zittende, niet al te dikke kleding te dragen. (zoals bijvoorbeeld sportkleding of een pyjama)

Drukpunten behandelen

Tijdens een Shiatsubehandeling wordt op specifieke punten op het lichaam druk uitgeoefend met de duimen, de handpalmen en de vingers. De punten die behandeld worden liggen op meridianen die door ons lichaam lopen en komen veelal overeen met de acupunctuur punten uit de Chinese geneeskunst.

Voor iedereen en (bijna) altijd

Een Shiatsubehandeling is geschikt voor allerlei soorten klachten en voor dames en heren van alle leeftijden. Aan de hand van een intake wordt bepaald welke drukpunten en meridianen extra aandacht nodig hebben.

 

 

 

ShiatsuTera_Website_Buttons_160124-01