Vakantiegevoel

Vakantiegevoel

Ik ben net terug van vakantie en ik voel me weer helemaal opgeladen en vol energie. Ik ben klaar om met enthousiasme mijn dagelijkse werkzaamheden weer te verrichten. Heerlijk wat vakantie met je doet.

Shiatsubehandelingen
Het geven van Shiatubehandelingen vind ik ongelofelijk mooi om te mogen doen en het geeft me erg veel voldoening. Voldoening als ik kan helpen om klachten te verminderen, maar ook als ik een weldadig ontspannen gevoel kan meegeven. Je kan een Shiatsubehandeling eigenlijk best vergelijken met soort minivakantie.

Wat betekent vakantie voor jou?
Ik had erg veel zin in mijn vakantie. Een ander omgeving, even niets 'moeten' en verse energie opdoen. Wat betekent vakantie voor jou?
• Een moment waar je het hele jaar naar uitkijkt?
• Een paar weken in het jaar echt het gevoel hebben niets te 'moeten'?
• Eindelijk tijd voor jezelf en/of met je gezin?
• Mooie momenten beleven die je in herinnering altijd met je meedraagt?
• Even energie opdoen voor de volgende periode?

De ideale vakantie
Er bestaat geen ideale vakantie, een ideale vakantie is voor iedereen anders. De één gaat naar een warm land om aan het strand te liggen, de ander maakt lange wandelingen door uitgestrekte natuurgebieden, en weer een ander bezoekt een bruisende stad.

Energie
Een vakantie kies je omdat het past bij je, en daarom levert het je energie op. Dat werkt ook zo bij een Shiatsubehandeling. De punten die behandeld worden zijn vaak hetzelfde, de manier waarop ze behandeld worden of de volgorde zorgt voor een heel andere effect. Een Shiatsubehandeling, is een behandeling op maat. Ook zonder klachten ervaar je dat een Shiatsubehandeling veel doet. Het zorgt voor balans tussen lichaam en geest en je voorkomt dat er klachten ontstaan. Daarnaast stimuleert het je zelf herstellend vermogen.

Ruimte in je hoofd
Tijdens je vakantie ontstaan er vaak mooie plannen of goede ideeën. Je weet ineens hoe je je werk beter kunt organiseren of je weet welke studie je nog wilt volgen. Als je op het punt staat een belangrijke beslissing te nemen krijg je vaak duidelijkheid op vakantie. Doordat je er niet bewust mee bezig bent ontstaat er ruimte en bedenk je iets vanuit je diepste gevoel.

Tijd voor jezelf
Waarom zou je niet iedere maand een moment voor jezelf nemen? Een minivakantie die zorgt voor ontspanning enlevert vernieuwde energie. Nu ik mijn diploma Medisch Shiatsu Therapeut heb gehaald worden mij behandelingen door een aantal zorgverzekeraars vergoed. Heb jij ook een aanvullende zorgverzekering afgesloten informeer dan bij je verzekeringsmaatschappij of Shiatsu voor jou wordt vergoed.

Een Shiatsubehandeling is:
• Ontspannend.
• Een beetje tijd voor jezelf.
• Een momentje los van verplichtingen.
• Energie opladen.
• Een momentje om naar uit te kijken.

Heb jij behoefte aan een minivakantie of gun je iemand dat vakantiegevoel? Neem dan contact met me op. Ik heb weer genoeg energie om een minivakantie op maat te verzorgen.

ShiatsuTera_Website_Buttons_160124-01