Wat is shiatsu

Shiatsu is een therapeutische massage vorm die ruimte maakt om Qi te laten stromen langs de natuurlijke weg op zoek naar balans. Shiatsutherapie gaat uit van een holistische benadering die erop gericht is blokkades in de meridianen op te lossen zodat je energie vrij kan stromen. Door een goede doorstroming kunnen lichaam en geest als geheel beter functioneren.

Blokkades voelen en behandelen

Als shiatsutherapeut kan ik blokkades voelen en behandelen. Ik kijk niet alleen naar die ene klacht waar je bewust last van hebt, maar ik onderzoek je hele lichaam. Het onderzoeken gebeurt tijdens de behandeling, je lichaam geeft zelf heel goed aan waar het behoefte aan heeft. Ik onderzoek en behandel tegelijkertijd. Niet alleen je lichamelijke gesteldheid maar ook je geestelijke gesteldheid speelt een belangrijke rol voor je gezondheid.

Lichaam in balans

Shiatsu helpt om je lichaam in balans te houden of te krijgen.
Jij helpt door je problemen goed te observeren en te voelen zodat we samen de kern van je probleem kunnen aanpakken.

Effectief bij veel klachten

Heb je vage klachten of heb je een duidelijke klacht waar geen oplossing voor lijkt te zijn? Wil je klachten voorkomen door je energie vrij door je lichaam te laten stromen? Door naar de beschrijving van jouw klachten te luisteren en te observeren hoe je op de behandeling reageert zorg ik voor een behandeling die bij jou past. Maak een afspraak, en ervaar zelf wat een Shiatsu voor je kan betekenen.

ShiatsuTera_Website_Buttons_160124-01